Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Hjärtstartarpaket Philips FRx med värmeskåp

Utomhuspaket Philips FRx

Artikelnummer:

9025001

28.625

kr

Tack vare en generös givare till Hjärt-Lungfonden har vi fått möjligheten att låta privatpersoner, föreningar och ideella organisationer (ej företag) ta del av ett bidrag på 5000 kr vid köp av hjärtstartarpaket på www.hjartsakrat.se. Ansökan om bidraget sker via telefon till 010 179 38 38. Ord. Pris utan bidrag 28.625 kr inkl. moms. Pris med bidrag 23.625 kr inkl. moms. Bidraget avdrages efter godkänd ansökan. Erbjudandet gäller tillsvidare.

Ett hjärtstartarpaket framtaget för att din hjärtstartare ska vara tillgänglig för allmänheten dygnet runt. Paketet inkluderar Philips FRx hjärtstartare, bärväska, utomhusskåp POLAR med värme och larm, barnnyckel, responder kit, skylt, dekal och serviceavtal i 4 år med försäkring inkluderat.


Bidrag på 5000 kr när du köper en hjärtstartare! Läs mer här >

Detta ingår i hjärtstartarpaketet:

Hjärtstartare Philips FRx
Inkl. elektroder, batteri och barnnyckel. 8 års produktgaranti. Lätt för alla att använda, med tydlig röstvägledning och automatiska självtester.

Bärväska med handtag
Med plats för ett par extra elektroder samt ett extra batteri. Litet fönster för att kunna kontrollera att statusindikatorn blinkar. Mått: 23 cm x 21 cm x 12 cm

First responder Kit
Med 2 par skyddshandskar i vinyl, sax, rakhyvel, andningsduk och torkservett

Utomhusskåp POLAR med värme och larm
Grönt väggskåp tillverkad av slagtålig polystyren. Skyddar hjärtstartaren mot temperaturer ned till -45°C. Växelströmsdrivet (24 V), mått: 40 cm x 34 cm x 20 cm. OBS: Transformatorn måste förvaras frostfritt för att säkerställa att skåpet värms upp som det ska.

Barnnyckel
Barnnyckel till Philips FRx är en nyckel (som ser ut som ett kort). Nyckeln förs in i hjärtstartaren vid behandling på ett spädbarn eller ett barn under 25 kg.

Skylt Hjärtstartare A4
Dubbelsidig nödskylt i hårdplast med standardiserad text och symbol för Hjärtstartare. Placeras väl synligt vid platsen för hjärtstartaren.

Service & försäkring
Serivce ingår under 4 år. I serviceavtalet ingår elektroder och batteri vid utgångsdatum, samt elektroder (och batteri vid behov) vid användning. Försäkring ingår i 4 år och täcker stöld och vandalism.

Philips FRx hjärtstartare

Philips HeartStart FRx är en enkel, robust och pålitlig hjärtstartare som passar i alla miljöer. Hjärtstartaren har hög IP-klassning (IPX5) och klarar kraftig överspolning. Den är också krosstestad till 500 kg och klarar ett klarar ett fall på drygt en meter mot en murad yta.

Interna självtester säkerställer att hjärtstartaren alltid är klar att användas. Philips Heartstart FRx har dagliga, veckovisa och månadsvisa självtester av alla vitala funktioner, som energiladdning/-urladdning och elektrodfunktionen.

När statusindikatorn blinkar grönt bekräftas att allt är som det ska och hjärtstartaren är redo för användning. I annat fall avger hjärtstartaren en ljudsignal som meddelar att tillsyn krävs.

Med hjärtstartaren i standby-läge består underhållet helt enkelt av visuell inspektion och byte av förbrukningsartiklar som elektroder (vartannat år) och batteri (vart 4:e år).

Ska hjärtstartaren användas på ett spädbarn/barn under 25 kg så använder man en barnnyckel vilket gör att hjärtstartaren justerar sina instruktioner och energinivån till användning på barn. Det innebär att de föranslutna elektroderna kan användas på både barn och vuxna.

Mått: 6 x 18 x 22 cm (Djup, Höjd, Bredd)

Vikt: 1,6 kg

Philips Heartstart FRx har 8 års garanti.

Detta ingår i hjärtstartarpaketet

  Service- & trygghetsavtal 4 år ingår

  Försäkring 4 år ingår

  Fraktfria leveranser

  Dela upp betalning

  8 års garanti på hjärtstartare

Alla våra hjärtstartarpaket

 

Hjärtstartarpaket Philips FRx med bärväska

Portabelt paket Philips FRx

Tack vare en generös givare till Hjärt-Lungfonden har vi f

Hjärtstartarpaket Philips FRx med inomhusskåp

Inomhuspaket Philips FRx

Tack vare en generös givare till Hjärt-Lungfonden har vi f

Hjärtstartarpaket Philips FRx med värmeskåp

Utomhuspaket Philips FRx

Tack vare en generös givare till Hjärt-Lungfonden ha

Hjärtstartarpaket Philips HS1 med bärväska

Portabelt paket Philips HS1

Tack vare en generös givare till Hjärt-Lungfonden har vi f

Hjärtstartarpaket Philips HS1 med inomhusskåp

Inomhuspaket Philips HS1

Tack vare en generös givare till Hjärt-Lungfonden har vi f

Hjärtstartarpaket Philips HS1 med värmeskåp

Utomhuspaket Philips HS1

Tack vare en generös givare till Hjärt-Lungfonden har vi f

Dela initiativet med dina grannar

Vill du samla in pengar till en hjärtstartare i ditt område tillsammans med dina grannar? 
Besök www.hjartsakratgrannskap.se för att läsa mer.

Hjärtsäkrat.se - Dahl Medical AB

Box 2114, 132 02, Saltsjö-boo

+46 (0)10 179 38 38 

info@hjartsakrat.se 

Org nr:  556482-6351

Betala tryggt & säkert med

© Copyright © 2022 Dahl Medical AB - Hjärtsäkrat.se  Sitemap Villkor & Policys  |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ