Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Om hjärtsäkrat grannskap

Hjärtsäkrat grannskap är ett initiativ av Hjärt-Lungfonden, hälsoteknikföretaget Philips och försäkringsbolaget If, med Dahl Medical som servicepartner. 

Tillsammans vill de hjärtsäkra Sverige genom att få ut fler hjärtstartare i bostadsområden, som är lättillgängliga för allmänheten dygnet runt. Med fler hjärtstartare i grannskapen kan fler liv räddas. Att gå samman med sina grannar har många fördelar, inte bara ur ett kostnadsmässigt perspektiv utan det ger även en känsla av trygghet. Ju fler personer som vet var en hjärtstartare finns och har den lättillgänglig vid ett hjärtstopp desto mer ökar chansen för att överleva. 

Här kan du som företag, förening eller privatperson köpa ett komplett hjärtstartarpaket från Philips redan idag. Vi erbjuder färdiga paket för utomhus- eller inomhusmontering, med möjlighet att behandla hjärtstopp på både vuxna och barn.

  Service- & trygghetsavtal 4 år ingår

  Försäkring 4 år ingår

  Fraktfria leveranser

  Dela upp betalning

  8 års garanti på hjärtstartare

Hjärt-Lungfonden 

Hjärt-Lungfonden samlar in pengar till vinnande hjärt-lungforskning och arbetar för ökad kunskap om forskningens betydelse, för att ge fler ett längre och friskare liv. Hjärt-Lungfonden bildades 1904 i kampen mot tuberkulos (tbc) och deras vision är i dag en värld fri från hjärt-lungsjukdom. Verksamheten är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag. Stöd forskningen på pg 90 91 92-7 eller swisha valfri gåva till 90 91 927.

Läs mer på Hjart-lungfonden.se

If Skadeförsäkring

If är Nordens största skadeförsäkringsbolag med cirka 3,7 miljoner kunder i Norden och Baltikum. If erbjuder bland annat bilförsäkring, hemförsäkring och barnförsäkring för privatpersoner samt olika typer av företagsförsäkringar för små och stora kunder.

Läs mer på If.se

Philips 

Philips är ett ledande hälsoteknikföretag fokuserat på att förbättra människors hälsa – från hälsosamt liv och prevention, till diagnos, behandling och hemvård. Genom att utnyttja avancerad teknologi och djupgående kliniska kunskaper samt konsumentförståelse samarbetar Philips med kunder för att leverera integrerade lösningar och åstadkomma förbättrad patientupplevelse, bättre hälsoresultat, förbättrad personalupplevelse och lägre vårdkostnader.

Läs mer på www.philips.se

Dela initiativet med dina grannar

Vill du samla in pengar till en hjärtstartare i ditt område tillsammans med dina grannar? 
Besök www.hjartsakratgrannskap.se för att läsa mer.

Hjärtsäkrat.se - Dahl Medical AB

Box 2114, 132 02, Saltsjö-boo

+46 (0)10 179 38 38 

info@hjartsakrat.se 

Org nr:  556482-6351

Betala tryggt & säkert med

© Copyright © 2022 Dahl Medical AB - Hjärtsäkrat.se  Sitemap Villkor & Policys  |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ